RealTime

WIL JE SNELLER NAAR CLEAR?

De allerbeste manier om helemaal in het Dianetics proces te duiken, is deel te nemen aan een Dianetics Weekendseminar. Dit tweedaagse seminar is de snelste, meest effectieve manier om de technieken van Dianetics onder de knie te krijgen en toe te passen in de richting van het uiteindelijke doel – de staat van Clear.

In slechts één weekend kun je onder deskundige begeleiding van getrainde Dianetics specialisten, leren hoe je de exacte procedure van Dianetics auditing gebruikt. Je kunt beginnen met het vinden van de negatieve ervaringen uit het verleden die in je reactieve verstand verborgen liggen en ze voor altijd verwijderen.

En het beste van alles is dat je de vele wonderen van Dianetics zelf kunt ervaren. Neem deel aan het Dianetics Seminar en laat de fenomenale kracht van Dianetics voor jou werken ... onmiddellijk.

 

WOON HET HUBBARD DIANETICS SEMINAR BIJ

Vind het Dianetics Seminar het dichtst bij je in de buurt en schrijf je vandaag nog in.

VIND JE DICHTSTBIJZIJNDE
DIANETICS SEMINAR

Bepaal automatisch mijn locatie »

Je avontuur begint op het HUBBARD DIANETICS SEMINAR waar je deskundige begeleiding krijgt van getrainde Dianetics specialisten. Je zult met andere mensen zoals jezelf werken – mensen die klaar staan om die dingen aan te pakken waardoor ze in hun leven worden teruggehouden, die verborgen zitten in het reactieve verstand, en de staat die Clear heet bereiken.

Onder persoonlijke begeleiding en met de Hoe Dianetics wordt gebruikt video’s, waarin de technieken van Dianetics concept na concept worden uitgelegd, zul je alles gemakkelijk en eenvoudig leren – en snel – en zul je alles zien wat je moet weten, zodat je aan dat avontuur een halve centimeter achter je voorhoofd, kunt beginnen.

Een Dianetics Seminar is een tweedaags seminar in het weekend. Het begint zaterdagmorgen en loopt op zondag vroeg in de avond af. Bereik het succes en het geluk dat je werkelijk wilt. Neem deel aan het Dianetics Seminar dat het dichtst bij je wordt gegeven en ervaar het avontuur om te weten waarom je deed wat je deed toen je het deed.

Het Dianetics Seminar omvat:

 • Hubbard Dianetics Seminarmap
 • Dianetics: De Leidraad voor het Menselijk Verstand paperback
 • Hoe Dianetics wordt gebruikt Handleiding
 • Live auditingsessies
 • Meer dan drie uur aan demonstraties op video
 • Persoonlijke instructie en begeleiding van een getrainde Dianetics specialist.
 • Hoe Dianetics wordt gebruikt Leidraad bij de Films
 • Certificaat van voltooiing
 • Maaltijden worden tijdens het weekend geserveerd

Seminardonatie: 90€
Seminarduur: 2 dagen

Hubbard Dianetics Seminar Schema

Zaterdag
Dag 1

 • 1
  Wanneer je aankomt, vindt de inschrijving plaats en ontvang je je seminarmap. De seminarleider geeft een overzicht van de weekendactiviteiten en het programma en dan begin je.
  Dianetics Seminar Portfolio
 • 2
  Je ziet de video Hoe Dianetics wordt gebruikt, waarin elk deel van de exacte Dianetics procedure wordt uitgelegd om pijnlijke ervaringen te lokaliseren en hun negatieve effecten te laten verdwijnen.
 • 3
  Na een korte vraag-en-antwoordperiode met de seminarleider, en na het opnieuw bestuderen van je 10‑stappen Hoe Dianetics wordt gebruikt Handleiding, weet je hoe je moet beginnen met het toepassen van Dianetics.
  Dianetics Seminar in Theater
 • 4
  Na de lunchpauze verdelen we de groep in koppels van twee, en begin je met een vriend of een andere deelnemer met het toepassen van Dianetics.
 • 5
  Koffie, thee en andere verfrissingen zijn gedurende het hele weekend in de pauzes beschikbaar.
  Seminar Attendees Co-Auditing
 • 6
  Na een pauze wissel je om en geef je of ontvang je nu Dianetics. Dat gaat de hele dag door, en bij elke stap zijn er Dianetics specialisten om je te begeleiden.

Zondag
Dag 2

 • 1
  De tweede dag begint met een nieuwe video om je meer informatie te geven die je naar de volgende stap zal nemen en die je zekerheid zal verhogen om Dianetics aan iemand anders te geven.
  Seminar in Italy
 • 2
  Je gaat de hele dag verder met Dianetics, voor en na de lunch, met pauzes ertussenin. Wat voor vragen je ook mocht hebben gedurende de dag, ze zullen snel door onze Dianetics specialisten behandeld worden zodat je zoveel mogelijk uit je tijd haalt.
 • 3
  Voor het avondeten, en nadat jij en je partner zowel Dianetics hebben toegepast als Dianetics hebben ontvangen, zul je de dag beëindigen en met een getrainde consultant spreken om je vorderingen te bekijken en te kijken wat eventueel je volgende stap is, en om eventuele laatste vragen te beantwoorden.
 • 4
  Bestudeer in het weekend thuis en na het seminar Dianetics: De Leidraad voor het Menselijk Verstand op de Dianetics Schriftelijke Cursus. Je bent ook altijd welkom om op elk tijdstip binnen te komen en in onze cursuszaal te studeren onder een Dianetics supervisor.